Aktiviteter

 Lokalhistorisk bog om Kirke Helsinge

Lokale ildsjæle og Arkivet ønsker at lave en bog om Kirke Helsinge og omegn.

Helsingevej 77, engang to forretninger, men fra 1950 til 1989 var der Brugsforretning – nu lejligheder

I Seniorhuset Birkely 2. sal vil vi være tilstede torsdag den 27. juni fra  kl. 15 til 17 for at høre om dine erindringer eller ideer til bogen.

* Er du vokset op i Kirke Helsinge, så er vi interesserede i historier fra barndommen, uanset om det er i 1940erne, 50erne, 60erne, 70erne, 80erne, 90erne og helt op til år 2000.
* Har du fotos af familier, fotos fra området og andet som fortæller om livet i Kirke Helsinge.
* Har du andre ting såsom brevvekslinger og andet materiale, der fortæller om lokalsamfundet.
* Har du erindringer om sjove episoder eller dagligdags begivenheder, der har hæftet sig i din hukommelse.
* Har du erindringer fra forretninger, erhverv, foreninger eller om personer, der har haft betydning for byen og omegnen.
*Har du erindringer fra skoletiden og fotos fra den gang.
* Har du familiemedlemmer, der udvandrede til USA eller andre steder, og har du kontakt til deres efterkommere. Beskrivelser, fotos, breve der fortæller hvorfor udvandringen skete, hvordan det gik og om de oplevelser/erfaringer de fik.
* Hvis du er kommet til Kirke Helsinge udefra, og har du erindringer fra den første tid i området og om, hvorfor du kom til området, og hvordan var det at starte et nyt sted.
* Har du selv lyst til at skrive om din by er vi meget åbne for det, og selvom du ikke har lyst til at skrive, er vi stadig interesserede i at snakke med dig.
* Kort sagt har ALT interesse, og kun din fantasi sætter grænsen – Lokalarkivet vil meget gerne snakke med dig og husk – dine oplevelser fra Kirke Helsinge, selvom du selv synes de er for nye, er HISTORIE i dag.

Din historie er lokal historie

Har du ikke mulighed for at komme den dag, så har Arkivet åbent hver tirsdag fra kl. 14-16  samt 2. tirsdag i måneden fra kl. 19-21. Tlf.: 58862365