Aktiviteter

Generalforsamling

Onsdag den 13. marts kl. 19.00 er der generalforsamling på Gørlev Idrætsefterskole.

Efter generalforsamlingen foredraget “Vendepunkter”, hvor forstander på Gørlev Idrætsefterskole Niels Skaf Jensen gør et tilbageblik på de små og afgørende tidspunkter, der har været med til at definere halvdelen af hans liv, som har været en rejse fra Fårevejle over Bornholm til Gørlev. En rejse fra efterskole over efterskole og efterskole til efterskole. Og om et håndtryk af dronningen samt tro og tvivl.

Foreningen servere en forfriskning.            Alle er velkomne.

Indsamling af Tour de France minder

Sikke en oplevelse og sikke en folkefest vi havde den 2. juli.

Det virkede, som om hele Danmark var samlet mellem Svallerup i nord og Drøsselbjerg i syd. Der har sikkert været meget snak om Touren både før, under og efter den dag.

Men hvad om 10 år, 25 år, 50 år og derefter, skal det meste gå i glemmebogen? Eller skal vi alle sammen gøre en indsats for, at så meget som muligt bevares for eftertiden?

Gørlev Lokalarkiv har tænkt meget på emnet siden dagen. Vi er til for at bevare historien i dag for eftertiden, og vi er med i et landsdækkende samarbejde med at registrere, bevare og gøre historien tilgængelig for alle.

Tour de France er nu en del af historien, og det er nu, vi skal bevare minderne fra den dag.

Arkivet vil gerne modtage så meget som muligt fra den dag i alle former såsom:

Fotos fra stederne, hvor folk har festet, og hvor rytterne og karavanen har været forbi. Vi tager gerne imod jpg-formatet, men også andre formater kan bruges. Husk at fortælle os, hvor de fotos er taget og af hvem.

Videoer tager vi også meget gerne imod og også i de gængse formater, og også her vil vi gerne vide, hvor de er optaget og af hvem.

Oplevede I sjove episoder i løbet af dagen, skete der noget usædvanligt, da rytterne kom forbi, eller gjorde folk noget, der er værd at fortælle om.

Hvordan oplevede I selv dagen, hvordan var optakten for jer, og hvordan synes I, dagen forløb. Var det spændende at se rytterne, især de danske komme forbi, og hvad med alle de mennesker omkring én, både dem man kendte, og dem man ikke kendte før dagen.

KORT SAGT – VI ER INTERESSERET I ALT!

Hvis I har spørgsmål eller behov for mere information:
kontakte Joe Evans
mobil: 42912215,
mail: