Søg i arkiv.dk

www.arkiv.dk

I www.arkiv.dk søger du i materiale, der opbevares i mere end 500 danske arkiver. En del materiale er digitaliseret, så du umiddelbart kan se det her på arkiv.dk. Men der er lang vej endnu, inden alt er digitalt.

På www.arkiv.dk kan du søge en lille del af Gørlev Lokalhistoriske Arkivs materiale, men størstedelen af Arkivets samlinger er endnu ikke digitaliseret. Finder du ikke det du søger, så kontakt Arkivet.

Nogle billedregistreringer bliver vist uden billede. Dette kan skyldes, at Arkivet ikke har ophavsretten til at publicere de pågældende billeder, eller de er klausuleret af andre årsager. En stor del af disse billeder vil være mulig at se på Arkivet.

Skulle der være billeder, hvor der er forkerte oplysninger eller har du yderlige oplysninger, så vil Arkivet gerne høre fra dig.

Gørlev Lokalhistoriske Arkiv respekterer gældende regler for publicering af billeder på internettet. Hvis du alligevel mener, at vi har publiceret et billede i strid med lovgivningen, eller billedet er krænkende, så kontakt Arkivet så fejlen kan blive rettet.