Søg i Arkiv.dk

Aagaard i 1950’erne

www.arkiv.dk

I arkiv.dk søger du i materiale, der opbevares i mere end 580 danske arkiver. Det er muligt at søge i alle arkiver, men man kan også begrænse søgningen til et enkelt arkiv. Mange arkiver har stadig en del uregistreret materiale, som ikke kan ses på arkiv.dk. Nogle arkiver har været i gang med indtastningsarbejdet siden registreringssystemet Arkibas, der ligger bag arkiv.dk, gik i luften i 1989, andre arkiver er først lige begyndt på indtastningsarbejdet, og har derfor det meste af deres materiale registreret analogt.  

Søg kun i Gørlev Lokalhistoriske Arkivs samlinger
Du kan søge en lille del af Gørlev Lokalhistoriske Arkivs materiale i søgefeltet øverst til højre. Størstedelen af Arkivets samlinger er registreret analogt, så finder du ikke det, du søger i Arkiv.dk, er du meget velkommen til at kontakte Arkivet.

Nogle billedregistreringer bliver vist uden billede. Dette kan skyldes, at Arkivet ikke har ophavsretten til at publicere de pågældende billeder, eller de er klausuleret af andre årsager. En stor del af disse billeder vil være mulig at se på Arkivet.

Skulle der være billeder eller arkivalier, hvor der er forkerte oplysninger, eller har du yderlige oplysninger, så vil Arkivet gerne høre fra dig.

Gørlev Lokalhistoriske Arkiv respekterer gældende regler for publicering af billeder på internettet. Hvis du alligevel mener, at vi har publiceret et billede i strid med lovgivningen, eller billedet er krænkende, så kontakt Arkivet så fejlen kan blive rettet.

Sejlbåde sættes i vandet på Reersø Havn